Begrafenis of crematie Winschoten en Oldambt

Een persoonlijke uitvaart Winschoten en Oldambt

Voor elke begrafenis of crematie in de regio Winschoten en Oldambt kunt u bij ons terecht. Uitvaartvereniging Mekander en Diedel Wessels Uitvaartverzorging kennen de mogelijkheden, ruimtes en diensten in Winschoten en omliggende dorpen, zoals Bad Nieuweschans, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Oostwold, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw-Beerta, Nieuwolda, Nieuw-Scheemda en 't Waar.

Opbaren in Winschoten en Oldambt

Steeds meer mensen kiezen voor opbaren in eigen vertrouwde omgeving. Opbaren is mogelijk op vele plaatsen, wij leveren alle benodigdheden voor thuisopbaring, zoals koeling, kist of opbaarplank, schermen en decoratieve elementen. Ook kunt u kiezen voor opbaring in een aula, bijvoorbeeld in de opbaarkamers van Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten.

Uitvaartplechtigheden en condoleance in Winschoten en Oldambt

Uitvaartplechtigheden en condoleancebijeenkomsten voorafgaand of na afloop van de uitvaart van overledenen uit Winschoten en Oldambt vinden in veel gevallen plaats in Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten. Ook andere locaties zijn mogelijk. Zo beschikken diverse dorpen over eigen ruimtes hiervoor. Er is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld een plechtigheid in de open lucht op natuurbegraafplaats Reiderwolde, op het water in Blauwestad of in cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

Begraven of cremeren in Winschoten en Oldambt

Begrafenissen vinden plaats op een van de vele begraafplaatsen in Winschoten en de gemeente Oldambt. Met alle beheerders en eigenaren van begraafplaatsen - vooral kerken en gemeenten - hebben wij uitstekende contacten. Crematies in deze regio vinden vrijwel altijd plaats in het crematorium van Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten.

 

Wilt u ook lid worden van Mekander? U bent al lid vanaf € 7,- per maand.

Waarom lid worden van Mekander?

Samen elkaars lasten dragen

Samen dragen we de lasten bij een sterfgeval. Deze menselijke maat van het eeuwenoude noaberschap is het fundament onder uw uitvaartvereniging Mekander. Als lid krijgt u in ruil voor uw contributie een natura-uitkering voor uw begrafenis of crematie: vergoeding van de uitvaartkosten tot de maximale pakketwaarde.

Elke uitvaart tot wel 50% goedkoper

Een persoonlijke uitvaart, maar dan veel goedkoper. Een betaalbare begrafenis of crematie voor iedereen, uitvaartvereniging Mekander maakt het mogelijk. Zo profiteren onze leden van de dienstverlening tegen gereduceerd tarief door onze eigen uitvaartverzorger Diedel Wessels. Bovendien hebben wij geen winstoogmerk, zodat wij de contributie zo laag mogelijk kunnen houden.

Ruimte, tijd en persoonlijke betekenis

Elke uitvaart verdient persoonlijke benadering. Daarom geven wij de nabestaanden alle ruimte die zij nodig hebben om op gepaste wijze afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Wij spreken de taal van onze leden en kennen de lokale tradities en gebruiken.

mekanderhartje

Uitvaarten met elkaar, voor elkaar

Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.