Begraven of cremeren Veendam

Een persoonlijke uitvaart in Veendam en omgeving

Voor elke begrafenis of crematie in de regio Veendam kunt u terecht bij uitvaartvereniging Mekander en Diedel Wessels Uitvaartzorg. Wij kennen de mogelijkheden, ruimtes en diensten in Veendam en omliggende dorpen, zoals Muntendam, Meeden, Zuidwending, Ommelanderwijk, Wildervank, Borgercompagnie en Bareveld.

Opbaren in Veendam en omgeving

Opbaren in een aula kan in Veendam en omgeving onder meer in uitvaartcentrum Buitenwoelhof aan de Langeleegte. Ook in verschillende dorpen zijn kleinschalige aula’s te vinden. Steeds meer mensen kiezen voor thuisopbaring. Opbaren in de eigen vertrouwde omgeving maakt afscheid nemen van een dierbare persoonlijk en intiem. Waar de overledene ook opgebaard wordt, wij leveren alle benodigdheden, zoals koeling, kist of opbaarplank, schermen en decoratieve elementen.

Uitvaartplechtigheden en condoleance in en rond Veendam

Uitvaartplechtigheden, condoleances en informele bijeenkomsten na afloop van de uitvaart van overledenen uit Veendam en omstreken vinden in veel gevallen plaats in Uitvaartcentrum Buitenwoelhof. U kunt ook kiezen voor een andere locatie, bijvoorbeeld de Borgerswoldhoeve, cultuurcentrum vanBeresteyn, in de open lucht op natuurbegraafplaats Reiderwolde of dorps- en buurthuizen in de regio.

Begraven of cremeren in en rond Veendam

Veel begrafenissen in Veendam vinden plaats op de begraafplaats naast uitvaartcentrum Buitenwoelhof. Ook zijn er andere begraafplaatsen in en rond Veendam. Wij onderhouden uitstekende contacten met alle beheerders en eigenaren van begraafplaatsen - met name kerken en gemeenten. Crematies van overledenen uit Veendam en omgeving vinden in veel gevallen plaats in het crematorium van Uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten. Andere mogelijkheden zijn onder meer crematorium Cereshof in Stadskanaal en Crematorium Groningen.

Wilt u ook lid worden van Mekander? U bent al lid vanaf € 7,- per maand.

Waarom lid worden van Mekander?

Samen elkaars lasten dragen

Samen dragen we de lasten bij een sterfgeval. Deze menselijke maat van het eeuwenoude noaberschap is het fundament onder uw uitvaartvereniging Mekander. Als lid krijgt u in ruil voor uw contributie een natura-uitkering voor uw begrafenis of crematie: vergoeding van de uitvaartkosten tot de maximale pakketwaarde.

Elke uitvaart tot wel 50% goedkoper

Een persoonlijke uitvaart, maar dan veel goedkoper. Een betaalbare begrafenis of crematie voor iedereen, uitvaartvereniging Mekander maakt het mogelijk. Zo profiteren onze leden van de dienstverlening tegen gereduceerd tarief door onze eigen uitvaartverzorger Diedel Wessels. Bovendien hebben wij geen winstoogmerk, zodat wij de contributie zo laag mogelijk kunnen houden.

Ruitme, tijd en persoonlijke betekenis

Elke uitvaart verdient persoonlijke benadering. Daarom geven wij de nabestaanden alle ruimte die zij nodig hebben om op gepaste wijze afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Wij spreken de taal van onze leden en kennen de lokale tradities en gebruiken.

mekanderhartje

Uitvaarten met elkaar, voor elkaar

Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.