Terug naar Blogs van Mekander

De vele voordelen van de uitvaartvereniging

Gepubliceerd op:
De vele voordelen van de uitvaartvereniging

Elke uitvaart tot wel 50% goedkoper. Het is slechts één van de grote voordelen van de uitvaartvereniging. Andere voordelen van uitvaartvereniging Mekander zijn onze grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij onze leden en nabestaanden. Voor elkaar met Mekander.

Waarom is uitvaartvereniging Mekander zo voordelig?

In de eerste plaats omdat wij als vereniging geen winst beogen. Al onze inkomsten komen direct ten goede aan de vereniging en haar leden. Wij hebben geen grote, dure kantoorpanden, maar werken met een platte organisatie, dus lage kosten. Met ons zusterbedrijf Diedel Wessels Uitvaartzorg hebben wij uitstekende zakelijke afspraken. Wordt de uitvaart van een van onze leden uitgevoerd door Diedel Wessels, dan zijn de kosten van de begrafenis of crematie extra laag.

Uitvaartvereniging voor heel Noord-Nederland

Uitvaartverenigingen zijn van oudsher vaak streek- of dorpsgebonden. Mekander is de uitvaartvereniging voor heel Noord-Nederland. Wij willen iedereen in het Noorden de kans geven om te profiteren van alle voordelen van een uitvaartvereniging.

Uitvaartzorg met grote persoonlijke betrokkenheid

Al onze medewerkers zetten zich met grote persoonlijke betrokkenheid in voor onze leden. Wat wij onze leden willen bieden, is een rouwperiode en uitvaart die het verwerken van het grote verlies een stukje draaglijker maken. Zo vinden wij het belangrijk dat u alle tijd en ruimte krijgt die u nodig hebt om later met een goed gevoel terug te kijken op de tijd van rouw en laatste eer. Die persoonlijke zorg en aandacht is de laagdrempelige kracht van onze vaste uitvaartverzorger Diedel Wessels.

Draag Mekanders lasten

Draag Mekanders lasten. De collectieve kracht van eeuwenoud noaberschap schuilt in de geest van de uitvaartvereniging. Met een doordachte organisatie zorgen wij ervoor dat onze leden er nooit alleen voor staan.

De moderne uitvaartvereniging

Bij Mekander hebben wij de oorspronkelijk kracht van de authentieke uitvaartvereniging in een hedendaagse vorm gegoten. Dat betekent dat wij niet alleen producten leveren en diensten uitvoeren. De kosten die u daadwerkelijk besteedt aan de uitvaart, betalen wij tot de hoogte van de overeengekomen pakketwaarde gewoon uit. Zo hebt u vrije keuze in alle mogelijkheden voor de uitvaart.

Wilt u meer weten over uitvaartvereniging Mekander? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Een nieuwe website voor uitvaartvereniging Mekander

Een nieuwe website voor uitvaartvereniging Mekander

Mekander is de nieuwe naam van onze uitvaartvereniging. En tegelijk met onze nieuwe naam nemen wij ook een nieuwe website in gebruik. Hiermee presenteren wij de persoonlijke zorg, laagdrempelige kracht en vele voordelen van onze uitvaartvereniging. Met Me…
 
Dezelfde uitvaartvereniging, een nieuwe naam: Mekander

Dezelfde uitvaartvereniging, een nieuwe naam: Mekander

Met elkaar, met Mekander. Het is de nieuwe naam van uitvaartvereniging OUVW. Met Mekander geven wij iedereen in Noord-Nederland de kans om lid te worden van een uitvaartvereniging. Want wij geloven in de authentieke kracht van de noaberschap: er voor elka…
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.