Terug naar Blogs van Mekander

Een nieuwe website voor uitvaartvereniging Mekander

Gepubliceerd op:
Een nieuwe website voor uitvaartvereniging Mekander

Mekander is de nieuwe naam van onze uitvaartvereniging. En tegelijk met onze nieuwe naam nemen wij ook een nieuwe website in gebruik. Hiermee presenteren wij de persoonlijke zorg, laagdrempelige kracht en vele voordelen van onze uitvaartvereniging. Met Mekander willen wij iedereen in Noord-Nederland de kans geven om lid te worden van een uitvaartvereniging.

Voordelen van uitvaartvereniging Mekander

Op onze website leest u alles over de voordelen van uitvaartvereniging Mekander. Zo maken wij als vereniging geen winst, waardoor elke uitvaart tot wel 50% goedkoper is. Als vereniging dragen de leden gezamenlijk elkaars lasten, u staat er niet alleen voor. En onze vaste uitvaartverzorger en zusterbedrijf Diedel Wessels verzorgt alle uitvaarten voor onze leden extra voordelig, zonder concessies te doen aan de ruimte, tijd en persoonlijke betekenis van de uitvaart.

"Als vereniging maken wij geen winst, waardoor elke uitvaart tot wel 50% goedkoper is"

Alle informatie op de nieuwe website van uitvaartvereniging Mekander

Wat moet ik doen bij een sterfgeval? Kan ik mijn contributie in termijnen betalen? Moet ik betalen voor mijn kinderen? Is het bedrag van mijn lidmaatschap toereikend? Het zijn slechts enkele van de vragen waarop u de antwoorden vindt op onze nieuwe website. U kunt eenvoudig uw maandelijkse kosten berekenen en vindt op de site snel en eenvoudig alle relevante informatie in één oogopslag, bijvoorbeeld het 24/7 bereikbare telefoonnummer voor het melden van een sterfgeval. Al deze informatie en nog veel meer vindt u op onze nieuwe website.

Wilt u meer weten over uitvaartvereniging Mekander? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Je uitvaart waar je wieg heeft gestaan - Mekander

Je uitvaart waar je wieg heeft gestaan - Mekander

“Regel je uitvaart goed. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen die je dierbaar is”, zegt Anneke Horlings, uitvaartleidster voor Mekander.
 
De lokale uitvaartvereniging kent haar leden

De lokale uitvaartvereniging kent haar leden

 Onlangs verscheen er een artikel in de pers waaruit blijkt dat de uitkering van de uitvaartpolis niet altijd uitgekeerd wordt. De reden is dat de nabestaanden niet weten of er een aanspraak kan worden gedaan op een polis die ooit is afgesloten. De v…
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.