Terug naar Blogs van Mekander

Dezelfde uitvaartvereniging, een nieuwe naam: Mekander

Gepubliceerd op:
Dezelfde uitvaartvereniging, een nieuwe naam: Mekander

Met elkaar, met Mekander. Het is de nieuwe naam van uitvaartvereniging OUVW. Met Mekander geven wij iedereen in Noord-Nederland de kans om lid te worden van een uitvaartvereniging. Want wij geloven in de authentieke kracht van de noaberschap: er voor elkaar zijn, ook als het even moeilijk is.

Noaberschap: uitvaartzorg met Mekander

Basis van uitvaartzorg met Mekander is zorg voor elkaar zoals die sinds de oudheid moreel verplicht was op het platteland. In de loop der tijd kreeg dit noaberschap vastere vorm in verenigingsverband: de leden betalen contributie en van die inkomsten worden diensten ingekocht voor uitvaarten van leden.

“Wij willen iedereen in Noord-Nederland de kans bieden om lid te worden van een uitvaartvereniging.”

Uitvaartvereniging Mekander, helemaal van deze tijd

Noaberschap mag eeuwenoud zijn, zorg voor elkaar is ook zeker helemaal van deze tijd. Uitvaartvereniging Mekander is een moderne organisatie, volledig toegespitst op uitvaartwensen van mensen van nu. Onze leden maakten hun wensen kenbaar en wij pasten onze organisatie hierop aan. Daarom bestaat onze uitkering bij overlijden niet meer uit producten en diensten. De kosten die worden besteed aan de uitvaart betalen wij tot de hoogte van de overeengekomen pakketwaarde gewoon uit.

Het voordeel van onze vaste uitvaartverzorger

Een groot voordeel voor onze leden en hun nabestaanden is dat zij zeer voordelig gebruik kunnen maken van onze eigen uitvaartverzorger Diedel Wessels. Een mooi en waardig afscheid dat voldoet aan de wensen van alle betrokkenen, dat is wat Diedel Wessels biedt. En daarvoor nemen de uitvaartverzorgers met persoonlijke betrokkenheid alle tijd en ruimte. Onze leden profiteren van het financieel voordeel van onze vaste samenwerking met zusterbedrijf Diedel Wessels.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Algemene Leden Vergadering (ALV)

 Algemene Leden Vergadering van Mekander (Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten en Omstreken UA) gepland voor 20 mei 2021 GAAT NIET DOOR!
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.