Terug naar Blogs van Mekander

Nieuw: corporate brochure Mekander

Gepubliceerd op:
Nieuw: corporate brochure Mekander

Mekander is sinds 2018 de nieuwe merknaam van OUVW, de Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam-Winschoten u.a. Het merk wordt sindsdien ‘geladen’ middels diverse huisstijl- en communicatiemiddelen die zijn vormgegeven in de toen ook gelanceerde nieuwe huisstijl en vanuit de belofte “We zijn er voor elkaar.”

Uiteraard is een website vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel elke organisatie. Op basis van de nieuwe huisstijl en een online strategie is de huidige website in de loop van 2018 online gegaan; mekander-uitvaart.nl. Niet alleen is deze website informatief over de organisatie en haar medewerkers, maar biedt ook veel informatie over de verzekeringen die ze aanbiedt en de voordelen die leden genieten. De website is informatief voor leden maar vooral ook van belang om online gevonden te worden in de zoektocht van de doelgroep naar een geschikte verzekeraar.

Om Mekander ook op plekken waar de doelgroep fysiek komt en bij hen die niet zo digitaal zijn onderlegd -dat is nog een vrij grote groep- zichtbaarder te promoten is er nu een fraaie brochure ontwikkeld. Deze zal de komende tijd worden neergelegd in bijvoorbeeld gemeentehuizen, buurtcentra en uitvaartcentra in de provincies Groningen en Drenthe. In de brochure leest u veel informatie over Mekander, haar visie en aanbod. Middels een antwoordkaart kan nadere informatie of een lidmaatschap worden aangevraagd. U kunt de brochure ook aanvragen door te bellen met  0597-413 854, een mail te sturen naar info@mekander-uitvaart.nl of afhalen op ons kantoor aan de J.D. van der Veenstraat 9A, 9672 AD Winschoten.

Elke uitvaart aanzienlijk goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.