Terug naar Blogs van Mekander

Mens en uitvaart - Diedel Wessels

Gepubliceerd op:
Mens en uitvaart - Diedel Wessels

“Wil je een uitvaart in de regio waar je wieg stond, waar je woonde, werkte, lachte en leefde? Diedel Wessels regelt het goed, persoonlijk en betaalbaar.”

‘Jouw uitvaart in je eigen buurt, waar je woonde, werkte, lachte en leefde’

Uitvaartverzorging Diedel Wessels is opgericht en sterk geworteld in Oost-Groningen. Wil je een persoonlijke uitvaart in de regio waar je wieg heeft gestaan? Of waar je altijd hebt gewoond, gewerkt, gelachen en geleefd? Diedel Wessels verzorgt elke uitvaart goed, persoonlijk en betaalbaar. Ook de roots van onze uitvaartleider Rikus Dik liggen hier. Rikus is op en top Oost-Groninger, hij spreekt de taal van de mensen en weet als geen ander aan te voelen hoe Oost-Groningers hun uitvaart graag zien. 

‘Na afloop van de uitvaart horen dat alles helemaal naar wens was en tot in de puntjes verzorgd, daar doen we het voor”


‘Een hartelijk woord van troost en ondersteuning’

“Veel mensen vinden het prettig als de uitvaartleider ‘gewoon Gronings’ verstaat of spreekt. Zelf ben ik geboren en getogen in Wedde, ik ben hier altijd gebleven. Ik voel me hier thuis, begrijp hoe de mensen in het leven staan. Ook ken ik de verschillen in traditie en gebruiken tussen de dorpen in de regio. Hoewel de meeste mensen hier recht-door-zee zijn en met twee voeten op de grond staan, waarderen ook zij een hartelijk woord van troost en ondersteuning zeer.”

‘Jouw uitvaart waar je wieg stond, waar je woonde, werkte, lachte, leefde. Je regelt het betaalbaar en naar wens bij Mekander: persoonlijk & goed’.


‘Persoonlijke wensen vervullen, daar gaan we best ver in’

“Wij vinden dat elke begrafenis, crematie en plechtigheid zo optimaal mogelijk moet voldoen aan de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. En daar gaan wij best ver in. Zo is er heel veel mogelijk als het gaat om de locatie van de plechtigheid, dat hoeft beslist niet in het rouwcentrum. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatieve locatie. En ook als het om andere wensen gaat, denken wij mee. En is er geen pasklare oplossing, dan zetten we onze creativiteit in. We verzinnen een oplossing en voeren het desnoods zelf uit.”

 

✔ thuis in Oost-Groningen en omgeving

✔ persoonlijke uitvaartwensen staan voorop

✔ wij zetten graag een stapje extra

✔ persoonlijk betrokken uitvaartleiders

✔ laatste verzorging met respect en toewijding

✔ een betaalbare begrafenis of crematie

 

Graag komen wij in contact met u om u te voorzien van extra informatie.

JA, ik wil graag contact opnemen met Mekander

JA, ik wil mijn kosten berekenen

Algemene Ledenvergadering van Mekander staat gepland voor 30 september 2021

Algemene Ledenvergadering van Mekander staat gepland voor 30 september 2021

De Algemene Ledenvergadering van Mekander gaat door op 30 september 2021. Leden van onze vereniging wordt verzocht om zich vooraf aan te melden via de website www.mekander-uitvaart.nl of telefonisch 0597-413854. De stukken liggen vanaf heden ter inzage op…
 

Diedel-Wessels  werkt mee aan een documentaire van het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed (KIEN)   Het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland (KIEN)  heeft in samenwerking met Nardus samenwerkende uitvaartorganisaties een film laten m…
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.