Terug naar Blogs van Mekander

Mens en uitvaart - Diedel Wessels

Gepubliceerd op:
Mens en uitvaart - Diedel Wessels

“Wil je een uitvaart in de regio waar je wieg stond, waar je woonde, werkte, lachte en leefde? Diedel Wessels regelt het goed, persoonlijk en betaalbaar.”

‘Jouw uitvaart in je eigen buurt, waar je woonde, werkte, lachte en leefde’

Uitvaartverzorging Diedel Wessels is opgericht en sterk geworteld in Oost-Groningen. Wil je een persoonlijke uitvaart in de regio waar je wieg heeft gestaan? Of waar je altijd hebt gewoond, gewerkt, gelachen en geleefd? Diedel Wessels verzorgt elke uitvaart goed, persoonlijk en betaalbaar. Ook de roots van onze uitvaartleider Rikus Dik liggen hier. Rikus is op en top Oost-Groninger, hij spreekt de taal van de mensen en weet als geen ander aan te voelen hoe Oost-Groningers hun uitvaart graag zien. 

‘Na afloop van de uitvaart horen dat alles helemaal naar wens was en tot in de puntjes verzorgd, daar doen we het voor”


‘Een hartelijk woord van troost en ondersteuning’

“Veel mensen vinden het prettig als de uitvaartleider ‘gewoon Gronings’ verstaat of spreekt. Zelf ben ik geboren en getogen in Wedde, ik ben hier altijd gebleven. Ik voel me hier thuis, begrijp hoe de mensen in het leven staan. Ook ken ik de verschillen in traditie en gebruiken tussen de dorpen in de regio. Hoewel de meeste mensen hier recht-door-zee zijn en met twee voeten op de grond staan, waarderen ook zij een hartelijk woord van troost en ondersteuning zeer.”

‘Jouw uitvaart waar je wieg stond, waar je woonde, werkte, lachte, leefde. Je regelt het betaalbaar en naar wens bij Mekander: persoonlijk & goed’.


‘Persoonlijke wensen vervullen, daar gaan we best ver in’

“Wij vinden dat elke begrafenis, crematie en plechtigheid zo optimaal mogelijk moet voldoen aan de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. En daar gaan wij best ver in. Zo is er heel veel mogelijk als het gaat om de locatie van de plechtigheid, dat hoeft beslist niet in het rouwcentrum. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatieve locatie. En ook als het om andere wensen gaat, denken wij mee. En is er geen pasklare oplossing, dan zetten we onze creativiteit in. We verzinnen een oplossing en voeren het desnoods zelf uit.”

 

✔ thuis in Oost-Groningen en omgeving

✔ persoonlijke uitvaartwensen staan voorop

✔ wij zetten graag een stapje extra

✔ persoonlijk betrokken uitvaartleiders

✔ laatste verzorging met respect en toewijding

✔ een betaalbare begrafenis of crematie

 

Graag komen wij in contact met u om u te voorzien van extra informatie.

JA, ik wil graag contact opnemen met Mekander

JA, ik wil mijn kosten berekenen

Na een (te) lange periode waarin ons uitvaartbedrijf zorg op afstand moestverlenen kunnen wij u nu weer bezoeken. Onze uitvaartverzorgers komen weer als vanouds bij u langs waarbij wij wel zoveel mogelijk resprect hebben voor de 1,5 meter afspraak. We kun…
 
Nieuwe datum Algemene Leden Vergadering

Nieuwe datum Algemene Leden Vergadering

De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar gehouden worden op donderdag 11 juni in Uitvaartcentrum Buitenwoelhof te Veendam. In verband met de RIVM-richtlijnen rondom het Corona-virus vragen wij onze leden om zich vooraf aan te melden. Dit kan via 0597-41…
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.