Terug naar Blogs van Mekander

Jongeren onderschatten kosten uitvaart - Mekander

Gepubliceerd op:
Jongeren onderschatten kosten uitvaart - Mekander

Mijn naam is Susan Bleker, ik ben een positieve, jonge vrouw die middenin het leven staat. En ik daag je uit: sta voor één keer even stil bij je uitvaart.

 

Veel jongeren onderschatten de kosten van een uitvaart

 Stel je bent 18, 25 of 36. Het leven lacht je toe. Je houdt je bezig met je carrière, je gezin, stappen, sporten of reizen. Dan denk je niet na over je eigen uitvaart? Toch? Of is het misschien verstandig om er wel eens bij stil te staan. Want waarom zou je jouw smartphone, auto of huis wel verzekeren, maar jezelf niet?

Ik daag jongeren uit: sta voor één keer stil bij je uitvaart

Mijn naam is Susan Bleker, ik ben een positieve, jonge vrouw die middenin het leven staat. En ik wil je uitdagen: sta voor één keer even stil bij het eind van je eigen leven. Dat doe je niet alleen voor jezelf, dat doe je ook voor de mensen van wie je houdt: je relatie, kinderen of familie.

Waar moet ik over nadenken dan?

De kans is misschien niet zo heel erg groot, maar stel je voor dat het jou overkomt: hoe zit het dan met je uitvaart? Wie regelt dit? En wie betaalt dit? Wij weten uit ervaring dat heel veel jongeren de kosten van een uitvaart onderschatten. Daarom vraag ik jou: weet jij wat een uitvaart kost?

Wat kan ik doen?

Wil je jouw zaken goed regelen? Neem dan eens contact op met Mekander. Bel (0597) 413854 en vraag naar Susan. Dan krijg je mij persoonlijk aan de lijn. Ik ga graag met jou in gesprek om te bespreken wat jij kunt doen om jouw geliefden niet op te zadelen met een dikke rekening. En om de kosten hoef je het niet te laten: voor de prijs van een paar drankjes op het terras per maand heb je alles prima geregeld. Daarom zeg ik:

Gun jouw geliefden, kinderen of familie een afscheid zonder zorgen.

 Bereken uw maandbedrag

Neem contact op

Na een (te) lange periode waarin ons uitvaartbedrijf zorg op afstand moestverlenen kunnen wij u nu weer bezoeken. Onze uitvaartverzorgers komen weer als vanouds bij u langs waarbij wij wel zoveel mogelijk resprect hebben voor de 1,5 meter afspraak. We kun…
 
Nieuwe datum Algemene Leden Vergadering

Nieuwe datum Algemene Leden Vergadering

De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar gehouden worden op donderdag 11 juni in Uitvaartcentrum Buitenwoelhof te Veendam. In verband met de RIVM-richtlijnen rondom het Corona-virus vragen wij onze leden om zich vooraf aan te melden. Dit kan via 0597-41…
 
Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.