Beoordelingen van onze leden

Mekander wil dat uitvaarten van leden helemaal naar wens en volgens afspraak verlopen. Daarom zien wij toe op de kwaliteit van de uitvaartzorg die Diedel Wessels biedt. Het Keurmerk Uitvaartzorg verplicht Diedel Wessels om nabestaanden actief om een beoordeling te vragen. Al deze beoordelingen van onze leden vindt u hieronder. Ook kunt u hieronder zelf uw beoordeling plaatsen.

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 9,4 van 10 op basis van 15 gebruikersrecensies

 
Ik ben zeer tevreden, Rikus was erg betrokken en voelde heel goed aan hoe ik de uitvaart wilde. Daarvoor nogmaals bedankt
 
Het was fijn dat alles in het Gronings geregeld kon worden.
 
De uitvaart is naar volle tevredenheid verlopen, en dankzij Diedel Wessels hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van moeder. De betrokkenheid heeft ons goed gedaan.
 
Wij zijn zeer tevreden hoe meneer Feiken dit allemaal heeft opgepakt. Een zéér correcte uitvaartverzorger met tijd en begrip. Op dit soort mensen moet je zuinig zijn.
 
Er werd zeer goed geluisterd naar onze wensen. We kijken er met een goed gevoel op terug. Bedankt voor jullie goede zorgen en het luisterend oor!
 
Alles was uitstekend geregeld. Ook het telefoongesprek nadien werd zeer op prijs gesteld.
 
De uitvaart is volgens afspraak en kosten prima geregeld. De medewerkers hebben allemaal goed werk geleverd. We waren zeer tevreden.
 
Alles is naar onze wensen verlopen. Ik heb er een goed gevoel bij en dat troost mij ook.
 
Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede verzorging in het rouwproces van mijn vrouw. De uitvaart was goed verzorgd en uitgevoerd. Ik wens jullie allemaal Gods zegen toe.
Elke uitvaart aanzienlijk goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.
Wij houden de contributie laag omdat wij geen winst hoeven te maken.